Morella prepara mesures específiques per evitar els brots en els centres educatius

767

Les tasques de neteja es veuran reforçades i cobren una importància vital per contindre la pandèmia

Actualitat Diària

La ciutat de Morella es prepara per a recuperar l’activitat en diversos serveis a partir del mes de setembre amb les mesures de salut i seguretat necessàries per a fer front a la Covid-19. Les tasques de neteja es veuran reforçades i cobren una importància vital per contindre la pandèmia. D’aquesta manera, l’Escola Infantil ha previst iniciar les classes el tres de setembre, així com el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports el set. També el dilluns set es reobriran alguns dels espais i activitats del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, encara que alguna zona com la piscina encara es demorarà.

Morella
En el cas de l’Escola Infantil, l’activitat del professorat començarà el dimarts u de setembre quan també tindrà lloc una reunió amb les mares i pares de l’alumnat. Així, els i les primeres alumnes començaran els dies tres i quatre de setembre.

A més, el Centre de Dia de Morella obrirà les seues instal·lacions a partir del 14 de setembre. Aquest comptarà amb un protocol de seguretat específic, sobre el qual l’Ajuntament de Morella informarà les famílies durant els pròxims dies. Cal recordar que durant el temps que aquest centre ha estat tancat, s’han oferit diferents serveis a domicili.

Cal explicar que es reforça el servei de neteja en tots els espais, així com l’adequació d’aquestos i la reorganització d’activitats per a complir les mesures de seguretat. També s’han previst reunions amb els clubs esportius per a reprendre l’activitat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que estan preparant l’obertura d’alguns serveis de la ciutat “com els serveis educatius que iniciaran les classes el set de setembre” i ha destacat que “hem preparat els protocols a seguir i les tasques de neteja i desinfecció que cal aplicar perquè aquestos siguen segurs enfront del coronavirus”.

L’edil ha afegit que han mantès reunions amb els pares i mares, les direccions dels centres i les associacions, entre d’altres, per a coordinar totes les mesures i protocols necessaris en “els diferents espais que recuperen l’activitat a partir del mes de setembre”.

També cal recordar que les piscines d’estiu estaran obertes fins al diumenge sis de setembre. Així, la Piscina Municipal de Morella i la Piscina de la Fàbrica Giner obriran durant la primera setmana de setembre amb l’horari d’11.00 hores fins a les 20.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací