Betxí i la Troupe presenten la XXII edició del Festival de Teatre i Circ: Bagatge

651

L’esdeveniment es durà a terme el 29 i 30 d’agost i el 4, 5 i 6 de setembre per a evitar aglomeracions

Actualitat Diària

La Troupe Malabó i l’ajuntament de Betxí han preparat una programació anti Covid 19 i pro cultura segura, en un any tan especial com aquest. S’ha preparat una cita ben diferent, que es durà a terme en dos caps de setmana, seran els dies 29 i 30 d’agost i els dies 4, 5 i 6 de Setembre, amb la finalitat d’evitar aglomeracions, donada l’alta participació en l’esdeveniment en anys anteriors.

L’Ajuntament va presentar ahir la programació, l’Alcalde Alfred Remolar i la regidor de Cultura Nuria Meneu, han presentat els actes al costat dels organitzadors Sergio Chaves i Marisa Ibáñez, directors de la Troupe Malabó.

Un programa carregat de Circ, sobretot pensat per al públic familiar, i encara que variat en diferents disciplines, predomina el circ i l’humor que tanta falta ens fan en aquests temps.

Són set espectacles en aquesta Edició 2020, destacant a Cia. Visitants Teatre amb Olea, o La Finestra Nou Circ amb The Troupers, o Mortelo & Manzani amb Filibusters, o La Troupe Malabó amb Abracadabra; Bagatge; una cita cultural per a acomiadar l’Estiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací