Els drons d’Alcalà-Alcossebre confirmen el bon comportament en les seues platges

699

La Policia Local vigila  que es complisquen les normes de distanciament social i de control d’aforament

Castellón Información

Els vols de vigilància amb drons que Policia Local d’Alcalà-Alcosebre està realitzant des de finals de juliol han confirmat que es compleixen les normes de distanciament social i de control d’aforament a les platges del municipi. Aquests vols es realitzen en les hores de màxima afluència al llarg de tot el litoral de Alcossebre i amb especial atenció a les zones de bany.

Mitjançant les imatges obtingudes, es pot detectar qualsevol tipus d’incompliment o de situació de risc que es puga estar produint. En línies generals, per part de la Policia Local s’ha confirmat que els usuaris de les platges han complert amb la distància de seguretat i no ha estat necessari realitzar cap tancament per sobrepassar l’aforament.

Tenint en compte les dimensions de cadascuna de les platges i les recomanacions sanitàries quant a la distància de seguretat, el Pla de Contingència va establir un aforament màxim en cadascuna resultant un total de 21.467 usuaris en totes les platges i cales de Alcossebre.

Cinc agents de la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre, que han rebut la corresponent formació, són els encarregats de pilotar els drons propietat del consistori. Aquests vols continuaran realitzant-se mentre les platges estiguin obertes al públic. A més, també es realitzen accions de control en altres zones del municipi amb major concurrència, amb la finalitat d’evitar aglomeracions de persones.

L’Alcalde Francisco Juan ha valorat de forma molt positiva l’aplicació de noves tecnologies en qüestions com aquesta, “sobretot en un context tan complicat com és la pandèmia” i recordava que l’Ajuntament ja va adquirir els dispositius l’any passat i al gener d’enguany es va aprovar el reglament intern per al seu ús, els agents van realitzar la “formació tan prompte com va ser possible i el seu ús durant aquest estiu ha resultat de gran utilitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací