Morella celebrarà una jornada gastroliterària vers a la trufa entre el 14 i el 16 de febrer

560

Actualitat Diària

El festival gastro-literari Morella negra com la trufa s’apropa i s’intensifica la seua promoció durant aquestes setmanes. Així, l’esdeveniment que concentra escriptors, escriptores i amants de la novel·la negra a Morella durant els dies 14, 15 i 16 de febrer es presenta avui al Taller Joieria Gemma López de Barcelona i el 10 de febrer a la llibreria Argot de Castelló. La del 2020 serà la cinquena edició d’aquest festival, el qual s’ha consolidat al calendari cultural de Morella. Cal recordar que aquest està emmarcat dins de les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports.

A més, Morella negra com la trufa entregarà el IV premi Tuber Melanosporum a l’escriptora o escriptor novell del 2019. En aquesta edició els i les finalistes a aquest guardó de la quarta edició del premi són: Camins dubtosos de Joan Carles Ventura, El hombre que nunca haría daño a nadie de Roger Rubio, La mecedora d’Anna Hernández, Lo que callan los muertos de Ana Lena i No cerramos en agosto d’Eduard Palomares.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Morella negra com la trufa és un esdeveniment molt important a la ciutat, el qual concentra una gran quantitat d’escriptors, escriptores i amants de la novel·la durant el seu transcurs”. L’edil ha recordat que “aquest festival està emmarcat dins de les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports, per la qual cosa també hi ha tast de vins i degustacions a més de les taules redones i presentacions de llibres”. Mari ha comentat que “aquesta setmana es realitzen presentacions a Barcelona i Castelló com a recta final de la promoció de Morella negra”. Finalment, ha aprofitat per a “convidar a totes i tots a participar en les diferents activitats previstes per als dies 14, 15 i 16 de febrer en el festival Morella negra com la trufa”.

XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports
La ciutat està immersa en les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports en la qual els diferents restaurants de la ciutat han preparat menús especials amb el diamant negre dels Ports com a element protagonista. Aquestes s’allarguen fins al 15 de març amb diferents activitats entre les quals destaquen els showcookings, en els quals es mostra com es cuina i es treballa amb la trufa per a elaborar plats de tot tipus.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací