Peníscola acollirà el dilluns 17 de febrer la primera Jornada sobre el fenomen del Top Manta

553

Actualitat Diària

Peníscola acollirà el dilluns 17 de febrer la primera Jornada sobre el fenomen del Top Manta. Des de l’àrea de Comerç s’ha estructurat una programació completa en què participaran professionals i càrrecs procedents de múltiples àmbits “amb l’objectiu d’abordar aquesta problemàtica en la seua totalitat”, exposa l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez.

Al llarg de la jornada se succeiran diferents ponències i xarrades a càrrec de representants de diverses associacions, institucions i àmbits professionals per posar en comú les opinions, arguments i fets que envolten aquest fenomen. Dins de la programació, l’àrea de Comerç proposa la celebració de la Taula Redona “El municipalismo ante el problema del Top Manta”, moderada pel jutge d’adscripció territorial del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana a Castelló, Jacobo Pin Godos. El col·loqui comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i dos dels regidors d’aquest Ajuntament: el responsable de Promoció Econòmica i Activitats, Fèlix Llorens; i el regidor de Participació Ciutadana i Policia, Joan Plana. En la taula redona també intervindrà l’alcalde de Peníscola, el cap de Policia de Peníscola, Antonio Morejón, el cap de Policia del Vendrell, Jordi Altarriba, i l’assessor de Seguretat del Vendrell, Victor Pérez. Per altra banda, per tal d’aportar la seua opinió i narrar la problemàtica des del punt de vista del petit comerç i les marques davant d’aquesta problemàtica, aquesta ponència participativa comptarà amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Peníscola i la presència de la seua secretària, María Llorens; la tresorera, Marga Altamira, i el vocal, Jose Antonio Roig; així com el punt de vista de Fernando Rodríguez, representant de marques procedent de Madrid.

Aquesta Jornada Tècnica compta amb el suport empresarial de la localitat, que ha confirmat de forma majoritària entre els seus representants l’assistència a la cita. “Creiem que donar l’oportunitat de conéixer, avaluar i proposar punts de fista en aquest fòrum, tant a altres administracions, com als mateixos empresaris locals és fonamental per tractar de formular propostes i planificar línies d’actuació l’objectiu comú de les quals siga evitar la competència deslleial i la venda fraudulenta que suposa aquest fenomen en moltíssims municipis espanyols, com el nostre” ha ampliat el mateix alcalde, qui ha avançat que els representants de la patronal turística local assistiran a la cita, així com els membres del Consell Sectorial de Turisme, representants dels empresaris locals. Així mateix, el primera edil ha volgut recordar que la Jornada està oberta a totes i a tots els empresaris locals que estimen oportú participar en la jornada per aportar els seus punts de vista sobre aquest fenomen. La inscripció està oberta fins al pròxim 14 de febrer.

El congrés se celebrarà de 08.30h a 14.00h i tindrà lloc en el Saló de Plens del municipi, situat en la segona planta de l’Edifici Sociocultural.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací