Moncofa critica al Govern per deixar fóra als pobles xicotets en el repartiment de mascaretes

658

El consistori denuncia molts municipis no puguen accedir a aqueix material per no comptar amb la xarxa de transport públic

Actualitat Diària

Moncofa lamenta que el Govern deixe fóra als municipis xicotets en el repartiment de mascaretes que està realitzant amb motiu de la recuperació hui de les activitats no essencials. El consistori denuncia que municipis com Moncofa i uns altres de la província de Castelló no puguen accedir a aqueix material per no comptar amb la xarxa de transport públic que l’Executiu exigeix per a poder accedir a aqueix material de protecció tan útil per als ciutadans que tornen al seu treball i han d’eixir de les seues cases en aquesta situació de crisi sanitària.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “no és de rebut que un poble com el nostre, en el qual evidentment no hi ha metre, en el qual tenim una parada de tren a dos quilòmetres i unes linies de autobús que molts pocs veïns utilitzen per a anar a treballar, no puguem beneficiar-nos d’aqueix repartiment de mascaretes”.

En aqueix sentit, el primer edil ha assegurat que l’Ajuntament ha posat a la disposició del Govern tots els seus recursos per a poder fer arribar aqueixes màscares, sense cap resultat. “Fins i tot hem proposat posar-nos a les eixides de Moncofa amb els nostres efectius de la Policia Local a repartir mascaretes a les persones que hui han de desplaçar-se als seus llocs de treball, però se’ns ha negat aqueixa opció”.

És per això que l’Ajuntament de Moncofa lamenta que s’haja deixat fora al municipi del repartiment de les 130.000 màscares que el Govern preveu repartir des de hui a través de 35 nodes de transport a la província de Castelló. “Només hi haurà 35 punts de repartiment en 135 municipis, és a dir que la gran part de la població no tindrà cap màscara al seu abast” afirma el primer edil.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací