L’Ajuntament de Moncofa fa un pas més cap avant i constitueix el Comité Tècnic de Riscos de Platges Covid-19

663

L’objectiu no és un altre que el poder garantir unes platges segures en aquesta temporada estival que està a punt de començar

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Moncofa ha constituït el Comité Tècnic de Riscos de Platges Covid-19 per a garantir unes platges segures en esta temporada estival 2020. El comité està format per l’alcalde de Moncofa, el regidor de Platges, el regidor de Seguretat Ciutadana, el cap de la Policia Local, Protecció Civil i la tècnica de Prevenció, així com dos tècnics externs, un tècnic de qualitat de platges i un tècnic de prevenció de riscos laborals. El Comité Tècnic de Riscos de Platges Covid-19 tindrà la funció d’anar avaluant i decidint les mesures de prevenció que es van implementant a les platges de Moncofa amb la condició de garantir la seguretat i benestar de tots els usuaris i usuàries.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “per a l’Ajuntament, la salut i la seguretat és el primer. És per això que hem constituït este comité assessor que a través del coneixement de tècnics especialitzats anirà aplicant les mesures pertinents per a garantir la seguretat a les nostres platges. Les primeres iniciatives que s’han dut a terme són la senyalística i cartelleria informatives instal·lades ja a les platges, així com la clausura de dutxes i zones lúdiques infantils i esportives”.

Entre les mesures de prevenció que ja ha comunicat l’Ajuntament a través de la cartelleria en xarxes socials i físicament instal·lada en els accessos a les platges estan les següents: mantindre la distància de seguretat de dos metres dins de l’aigua, garantir la distància de seguretat en l’arena (dos metres entre tovalloles i quatre entre ombrel·les), la desinfecció periòdica de dutxes i passarel·les, en els passejos per la platja sempre circular per la dreta, ús obligatori del calçat per les passarel·les, respectar la distància de sis metres en primera línia de tovalloles respecte a l’aigua, evitar grups de més de 15 persones, i mantindre les pertinences en l’espai on s’instal·len tovalloles i ombrel·les. A eixes mesures cal incorporar, a més, la d’evitar anar a la platja si es tenen símptomes com a tos o febre i telefonar al 900 300 555.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací