Ashocas aconsegueix que quasi 100 dels seus associats adapten i amplien les seues terrasses durant la desescalada del Covid-19

773

Ha entregat als seus associats d’oci nocturn el disseny de la cartelleria normativa necessària per al correcte funcionament dels negocie

Actualitat Diària

L’Associació Hostalera de Castelló (Ashocas) ha posat a la disposició dels seus associats, en unes condicions econòmiques molt favorables, els despatxos d’enginyeria de Chimo Llopis i Manuel Armengot, que han desenvolupat els projectes d’enginyeria corresponents i necessaris en cada municipi de la província.

L’associació també ha coordinat la compra de més de mil màscares de protecció per al personal laboral dels diferents locals. La centralització de la compra ha facilitat l’estalvi de costos per a l’associat i la immediatesa del lliurament.

D’altra banda, *Ashocas ja ha entregat als seus associats d’oci nocturn el disseny de la cartelleria normativa necessària per al correcte funcionament dels negocis. A partir de la nova normalitat, per exemple, els guarda-robes dels locals d’oci nocturn enfundaran les peces de roba en bosses per a evitar el contacte entre elles. Tant aquesta com altres activitats que es veuran afectades en el futur comptaran amb una cartelleria específica en els locals associats a *Ashocas.

*Ashocas valora negativament la decisió de no permetre l’obertura de locals d’oci nocturn.

Els locals d’oci no podran obrir en la Fase 3 de la desescalada, per decisió del Ministeri de Sanitat. *Ashocas considera que aquesta decisió és un error, perquè afavoreix el consum de begudes alcohòliques sense el menor control en pàrquings, parcs i altres espais urbans.

No sols en les grans ciutats com Madrid o Barcelona s’ha detectat un increment considerable dels coneguts botellons, en capitals de grandària mitjana com *Tomelloso, Talavera, Càceres, Les Fregues o Vigo està succeint el mateix.

Álvaro Amores, president de *Ashocas, es planteja que “amb l’arribada del bon temps, si els locals d’oci nocturn romanen tancats, què impedirà que s’incrementen els botellons també a les nostres ciutats costaneres? Per a Benicàssim, Oropesa, Torreblanca o Peníscola seria un desastre que s’estenguera aquesta activitat tan poc cívica. Tant social com econòmicament.”

Només a Madrid es detecten de l’ordre de setanta botellons i tres-centes festes en domicilis particulars cada cap de setmana. Segons Amores; “Què succeirà a la província de Castelló quan arriben turistes d’altres comunitats autònomes si els locals d’oci nocturn romanen tancats? Algú ha pensat en les conseqüències sanitàries de tot això?”

Per a *Ashocas, l’obertura, complint totes les mesures de prevenció necessàries, dels locals d’oci nocturn, no es pot demorar més. Per això exigeix que les administracions públiques pertinents tant locals, com a autonòmiques o nacionals, revisen els seus plantejaments pensant en l’interés general.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací