Moncofa continua la seua col·laboració amb la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I

1132

Amb este acord la localitat continua a la xarxa de municipis per a la igualtat efectiva de dones i homes i participarà en els seus programes anuals

Actualitat Diària

La rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la Fundació Isonomia, Eva Alcon, i l´alcalde de Moncofa,Wenceslao Alós, han signat un conveni de col•laboració entre les dues entitats per a afavorir diferents accions sobre igualtat en este municipi. Amb este acord Moncofa continua a la xarxa Isonomia de municipis per a la igualtat efectiva de dones i homes i participarà en els seus programes anuals amb la finalitat de promoure la igualtat efectiva en tots els àmbits i la prevenció de la violència cap a les dones.

La regidora d’Igualtat, Lola Alós, ha assegurat que “és una gran satisfacció per al municipi romandre a la xarxa , perquè l’objectiu és promoure i incentivar les polítiques d’igualtat entre la ciutadania”. Per la seua banda, la rectora de l’UJI, Eva Alcón, assegura que “un dels objectius primordials de la universitat és transmetre el coneixement que es genera en els diferents àmbits científics i, alhora, formar una ciutadania que treballe per la igualtat i el respecte a la diversitat”.

Conveni_Isonomia_Moncofa_19DLL48

L’ acord permet a l’Ajuntament formar part d’una xarxa col•laborativa, tindre accés a assessorament i orientació especialitzada; disposar d’estratègies i recursos per a avançar cap a una societat més igualitària i disposar de diversos canals de comunicació, divulgació i transferència de les experiències i les bones pràctiques. La Fundació Isonomia proporciona informació actualitzada en matèria d’igualtat; possibilita la interacció amb altres ajuntaments i facilita la participació en accions formatives.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací