Miguel Barrera dóna una exclusiva formació als cuiners de Intur Restauració Col·lectiva

602

Actualitat Diària

Intur Restauració Col·lectiva prepara la volta al nou curs impartint formacions a tots els seus equips. Durant la primera setmana de setembre s’ha realitzat una exclusiva formació per als equips de cuina amb el prestigiós xef local estrella michelín, Miguel Barrera.

Barrera és expert a fusionar la nova cuina amb les tradicions, una “cuina amb memòria” respectuosa i defensora del local: verdures de la zona, pescats de llotges del territori i carns del Maestrat entre altres, que formen part de la proposada culinària del seu restaurant Calç Paradís , però que Intur Restauració Col·lectiva incorpora també en els seus menús de col·lectivitats com a valor nutricional fonamental de la seva proposta gastronòmica.

L’objectiu de la formació ha estat aportar al receptari de Intur receptes saboroses i saludables per a completar la roda de menús escolars, de menjadors soci sanitaris i empresa. A més de reforçar el compromís de la seva proposta nutricional amb l’elaboració i consum de productes de proximitat i temporada.

La formació eminentment pràctica i amb un grup reduït de cuiners de l’equip de Intur Restauració Col·lectiva, que es traslladarà a tot l’equip s’ha desenvolupat en les instal·lacions de la seva cuina central, situada a la Ciutat del Transport de Castelló.

Durant quatre jornades la formació s’ha basat en l’elaboració de més de 20 receptes de llegums d’hivern i estiu, peixos, carns, cremes i amanides que s’adaptaran a tots els paladars i edats per a poder incorporar plats nous i saludables, però sense oblidar els sabors tradicionals de la nostra terra. Ravioli de cigrons, bledes, col i brou de l’olla, habites saltades amb ou dur i rap, tartar de bacallà i mongetes del Ganxet o carabassó amb aladrocs, seran alguns dels plats que segur es convertiran en els favorits dels nens i nenes durant el pròxim curs i adults en els diferents centres.

Amb aquesta formació Intur aferma a més, el seu compromís amb la contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible en la seva activitat amb el consum i producció responsable (ODS12), la conscienciació sobre la importància de l’alimentació en la salut i benestar de la persones (ODS3), i per descomptat el compromís amb les persones oferint una formació d’equitativa i de qualitat (ODS4). Cal recordar que la companyia ja disposa de la certificació KM0 per l’institut CERTEX que avala la seva gestió en amb proveïdors locals, garantint consum d’aliments sostenibles , de temporada i de proximitat, impulsant d’aquesta manera l’economia local i la qualitat del seu servei.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací