Barrachina demana a Puig i Martí que “prenguin exemple d’Ayuso i baixin els impostos”

568

Actualitat Diària

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, assegura que l’única fórmula “veritablement efectiva per a ajudar a l’economia, tant de les famílies com de les empreses, és baixar els impostos”. En aquest sentit, Marta Barrachina afirma que des del PP s’aposta perquè els diners “estigui en les butxaques dels ciutadans perquè, mitjançant un lògic augment del consum, generi riquesa i llocs de treball”.

Marta Barrachina assegura que la “complicada i dolorosa” situació econòmica d’Espanya, marcada pel constant increment del nombre d’aturats, que a la província ja superen els 42.000; l’escandalós augment diari del preu de l’electricitat i una inflació fora de control; “és el més clar exemple del fracàs de la política econòmica de l’esquerra no sols a nivell nacional, sinó també a la Comunitat Valenciana i a la província de Castelló”.

Per això, Marta Barrachina demana a Ximo Puig i a José Martí que, a l’hora de redactar els pressupostos per a 2022, tant en la Generalitat Valenciana com en la Diputació de Castelló, “es prengui exemple d’Isabel Díaz Ayuso al capdavant de la Comunitat de Madrid i adoptin una baixada generalitzada dels impostos”. En aquest sentit, la presidenta provincial del PPCS recorda que ja es va demanar a la Diputació que eliminés el recàrrec de l’IAE a les empreses “i es van negar a fer-ho”.

Marta Barrachina insta el president de la Generalitat i al president de la Diputació que copiïn el model d’Isabel Díaz Ayuso i, com ella ha fet en la Comunitat de Madrid, eliminin tots els impostos propis de totes dues institucions. “Es tracta de fer política per i per a les persones. I ara, en aquesta delicada situació de l’economia, és quan més ajuda necessiten no sols les famílies, sinó també les empreses, ja siguin grans o petites”.

L’eliminació d’impostos que millori la situació de les economies familiars i empresarials “és la millor forma que la política econòmica i la política social vagin unides perquè, per sobre d’interessos ideològics o partidistes, estiguin les persones”, afirma.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací