Mercadona ven 25.000 unitats al dia de clara líquida d’ou pasteuritzada

532

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, embeni aproximadament 25.000 unitats al dia de Clara Líquida d’Ou Pasteuritzada. El seu consum va a l’alça, com demostra l’augment del 7% en 2020, fins als 7,8 milions d’unitats, amb un increment de fins a un 24% durant el mes de desembre.

Ideal per a tota mena de menjars, des de coques salades fins a postres o merenges. Destaca la gran demanda per part d’esportistes i “Caps” (clients) que segueixen dietes pel seu baix contingut en greixos. Ous Guillén és el Proveïdor Totaler d’aquest producte, que elabora en les seves instal·lacions d’Utiel (València), en formats de 300 ml (9 clares) i 1L (30 clares).

Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària, sota l’impuls del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací