La nova e-NV200 camperizada de Nissan permet gaudir de la naturalesa sense emissions

459

Actualitat Diària

Amb l’arribada del fred ens fiquem de ple en la temporada de tota mena d’activitats a la muntanya relacionades amb la neu. Són molts els que porten mesos esperant el moment d’estar esquiant, passejant per la muntanya o simplement gaudint les vistes de la naturalesa acompanyat dels seus sers estimats. I quina millor manera de fer-ho que amb una furgoneta zero emissions que sigui la nostra llar en qualsevol part del món durant les nostres aventures hivernals?

Ara bé, per què quedar-nos aquí? En Nissan creiem que la mobilitat sostenible no està renyida amb gaudir de la conducció. Per aquesta raó hem creat la nova Nissan e-NV200 Winter Camper. Aquesta Camper, 100% elèctrica i preparada per a superar qualsevol tipus de terreny permet integrar en un mateix vehicle l’estil de vida aventurer i el respecte i passió per la naturalesa.

Gràcies a aquesta furgoneta, es pot viatjar tant de dia com de nit, de manera còmoda i silenciosa, sentint només els sons de l’entorn, fent possible una experiència única per als seus passatgers: formar part de la naturalesa sense molestar a la fauna del lloc ni generar qualsevol tipus d’emissió.

Després de l’èxit d’altres camperizaciones de la nostra gamma de furgonetes, en Nissan hem decidit llançar aquesta gamma amb tota la garantia de la marca, homologant la més alta qualitat possible en els acabats i amb totes les prestacions de confort que s’esperen d’un Nissan.

Gràcies a una sèrie de modificacions interiors i exteriors d’acord amb les necessitats particulars de cada usuari serà possible fer una escapada al camp, a la muntanya o on la imaginació sigui capaç de portar-te. Però el més important: sempre amb zero emissions.

Nissan porta posant a la disposició del gran públic una manera més ecològica d’usar els vehicles durant més d’una dècada amb el Nissan LEAF i en el cas concret de les furgonetes e-NV200 durant ja més de sis anys. Aquesta experiència ha estat utilitzada ara per a aconseguir una simbiosi absoluta amb l’entorn perquè els amants de la naturalesa puguin gaudir en tota la seva esplendor dels llocs meravellosos que ens brinda aquesta temporada.

L’hivern, amb totes les seves oportunitats de noves activitats serà el primer capítol d’aquest nou i camperizada Nissan e-NV200 Winter Camper, però no serà l’últim.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací