Almenys tres morts en una forta explosió al barri de La Latina de Madrid

466

Actualitat Diària

Una explosió a Madrid ha sacsejat minuts abans de les tres de la tarda la zona de la Porta de Toledo. Les últimes plantes d’un edifici de formigó i maó, situat al carrer Toledo, han quedat reduïdes a enderrocs, amb l’estructura al descobert.

L’explosió, que s’ha sentit en diversos quilòmetres a la rodona, ha afectat completament la façana de la finca situada en el número 98 d’aquest carrer, al costat de l’església del Colom, en el districte de Llatina.

L’immoble afectat es troba precisament en la posterior d’aquesta església i en les seves plantes superiors s’usava com a residència per als sacerdots.

El delegat del Govern en la Comunitat de Madrid, José Manuel Franco, ha assegurat poc abans de les cinc de la tarda que hi ha tres morts i un desaparegut. Eleva així el balanç provisional fet anteriorment per l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, qui havia parlat d’almenys dos morts.

Emergències Madrid ha confirmat que la dona morta tenia 85 anys i anava caminant pel carrer. Un dels morts és un feligrès que estava ajudant en la reparació de la caldera. La persona desapareguda és, segons José Manuel Franco, el treballador que duia a terme aquesta reparació i encara es tracta de confirmar la identitat del tercer mort.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací