Mercadona té previst comprar 21.500 tones de llimones en 2020, un 10% més que fa un any

436

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, té previst comprar 21.500 tones de llimones en 2020, un 10% més que l’any passat, quan es van adquirir 19.600 tones.

Aquesta producció, que s’embeni tant en malla d’un quilo com a granel, s’adquireix a les empreses murcianes Fruites Poveda, Tana, Frugarva i Mundosol amb productes de camps que se situen a la Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Andalusia.

La llimona és molt ric en vitamina C, i habitualment s’usa per a aromatitzar plats, elaborar sucs, gelats o sorbets. També es pot emprar com a substitut del vinagre per a amanir amanides, en carpaccios o marinats. Igualment, es poden esprémer les llimones i congelar el suc per a futures utilitzacions.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dóna suport a la iniciativa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i Verdures de temporada”. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària i està impulsat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací