Ballester i Barceló analitzen la reducció dels contagis en les últimes setmanes a Onda

447

Actualitat Diària

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha mantingut una reunió amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a seguir de primera mà l’evolució dels contagis per Covid-19 a Onda i, alhora, estudiar i coordinar mesures conjuntes per a frenar la propagació del virus i millorar l’atenció sanitària dels ondenses.

En la trobada telemàtica, Barceló ha traslladat a la primera edil que el divendres la Generalitat Valenciana anunciarà, després d’estudiar l’evolució de la pandèmia en la localitat, si manté les 22 restriccions especials imposades a Onda o, en cas que es mantingui la tendència a la baixa dels contagis, les suprimeix i queden vigents solo les relatives a l’última resolució del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana del 24 d’octubre.

Ballester va traslladar a la consellera l'”absoluta predisposició de l’Ajuntament amb Salut Pública per a fer front junts al virus. És moment d’estrènyer la col·laboració i coordinar accions entre el govern autonòmic i local per a millorar l’atenció sanitària dels ondenses”.

En l’última actualització de dades de Salut Pública d’aquest matí, Onda ha baixat de 57 a 33 casos actius per coronavirus.

Centre de Dia i Ocupacional

L’alcaldessa també va sol·licitar a Barceló que a l’hora d’estudiar les restriccions la conselleria tingués una especial sensibilitat amb els usuaris del Centre de Dia i Centre Ocupacional ‘El Vaig moldre’, ja que amb les restriccions especials a Onda es va ordenar el tancament temporal de tots dos centres, com a mesura preventiva, i els professionals alerten que no és bo per a l’usuari estar tant de temps sense rebre el seu tractament. Per a contrarestar aquesta mesura, el consistori va mediar amb l’empresa que presta el servei al Centre de Dia per a oferir atenció domiciliària als 30 usuaris.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací