Mercadona reforça el ús dels dàtils sense os per a fer-los més naturals

702

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, ha reformulat la composició dels Dàtils Sense Hueso de la marca Hisendat per a fer-los més naturals. Ha eliminat l’oli, la glucosa i els conservants de la llista d’ingredients, reforçant la qualitat d’aquest snack saludable caracteritzat per ser una font de fibra i energia. A més, s’ha incorporat un tancament en l’envàs per a millorar la conservació de l’aliment.

Aquest fruit, que s’utilitza tant com aperitiu per a picar entre hores, com a substitut del sucre i per a plats de tota mena com a amanides, és preparat pel Proveïdor Totaler Importaco Casa Pons en les seves instal·lacions de Beniparrell (València).

Qualitat contundent a preus imbatibles

En 1993, Mercadona va posar en marxa l’estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d’haver observat i constatat que els productes que més es venien eren els que tenien una qualitat contundent a un preu imbatible, sempre per aquest ordre, i no canviaven constantment de preu. Durant tots aquests anys, la companyia no ha deixat d’apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s’enfronten tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a “El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

I tot a través d’una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací