Mercadona comprará 2.500 toneladas de mango nacional para satisfacer la demanda de ‘los jefes’

460

Actualitat Diària

L’aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, provoca que la companyia tingui previst comprar aproximadament més de 2.500 tones de Mango Origen Espanya en aquesta temporada.

La companyia col·labora amb els proveïdors d’aquesta fruita conreada a Màlaga i Granada SAT 2803 Trops, Provelpack, Fruites Montosa, Tropical Millenium, Sweet Fruits i Exceltrop. La varietat és la Osteen, molt valorada per ‘El Cap’ (client), que adquireix més de 40.000 quilos al dia.

El mànec espanyol es troba en plena temporada i es caracteritza per ser olorós, de sabor dolç i textura suau. Aquesta fruita és rica en vitamina A, C i E, a més d’en potassi i magnesi. Conté propietats antioxidants, un alt contingut en fibra i aigua i una baixa aportació calòrica, recomanable per a mantenir una dieta equilibrada.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dóna suport a la iniciativa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i Verdures de temporada”. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària i està impulsat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací