Martí assisteix a Tarragona a una reunió de sis diputacions per a analitzar els projectes del corredor mediterrani

542

Actualitat Diària

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, assistirà el dijous de 20 de febrer a Tarragona a una reunió entre sis diputacions catalanes i valencianes per a obrir un espai comú en la reclamació de projectes d’infraestructures comunes, especialment centrats en el corredor mediterrani.

La trobada, previst a partir de les 11 del matí al Palau de la Diputació de Tarragona, comptarà amb la presència dels presidents i presidentes de les diputacions de Castelló, José Martí; València, Antoni Gaspar; Tarragona, Noemí Llauradó; Girona, Miquel Noguer; Barcelona, Núria Marín, i Lleida, Joan Talarn.

L’acte comptarà amb dos temes a tractar de manera principal. D’una banda, “Ferrmed: la nostra participació en l’impuls del gran eix ferroviari de mercaderies que ha d’unir el sud amb el nord d’Europa” i, per un altre, “Euroregió: Arc llatí i Partenalia. Com les administracions intermèdies podem contribuir a la construcció d’un espai comú mitjançant la col·laboració dirigida a la cohesió social, econòmica, territorial i reforçant la relació amb els territoris del sud del Mediterrani”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací