El ple de l’Ajuntament de Vila-real aprova la nova composició del Consell Local de l’Esport

595

Actualitat Diària

El ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat en sessió extraordinària la nova composició del Consell Local de l’Esport amb el vot favorable de tots els grups municipals. El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ha explicat que els estatuts d’aquest òrgan contemplen la renovació del mateix amb l’inici d’una nova legislatura. L’edil ha justificat la necessitat de convocar un ple extraordinari per a aprovar la designació dels nous membres del Consell Local de l’Esport, a causa “del calendari d’eleccions de membres i davant la proximitat de la Gala de l’Esport del pròxim 27 de febrer, ja que els premiats seran triats en la primera reunió constitutiva del Consell Local de l’Esport de la legislatura que tindrà lloc demà dimecres, per la qual cosa no podíem esperar-nos al ple ordinari d’aquest mes”.

Segons els estatuts de l’òrgan, formen part del Consell Local de l’Esport, a més d’u president designat per l’alcalde i el regidor d’Esports com a vicepresident, representants de l’àmbit esportiu i dels grups polítics. Així, com a vocals formen part membres dels sis partits amb representació municipal; membres de clubs d’esports col·lectius; membres de clubs d’esport individual; representants del comité tècnic d’assessorament de l’esport escolar; empreses de serveis esportius de la ciutat; AMPA dels centres educatius; socis del Servei Municipal d’Esports; participants en activitats esportives municipals; i associacions de veïns de la ciutat.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ha agraït a “tots els que han volgut formar part del Consell de l’Esport per a dedicar el seu temps a treballar per l’esport a la nostra ciutat” i ha recordat que aquest dimecres se celebrarà la reunió constitutiva d’aquesta nova etapa del Consell, en la qual es votarà la relació de premiats de la Gala de l’Esport entre les propostes presentades per la ciutadania, clubs i entitats esportives.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací