Marco comença els contactes pel Govern municipal amb el seu encara soci de Compromís

682

De vicealcalde a alcaldessa: “Seria positiu que el PSPV-PSOE optara per l’estabilitat amb les forces progressistes i d’esquerres de Castelló”

EM/ Actualitat Diària

L’alcaldessa, Amparo Marco, s’ha reunit aquest matí amb el vicealcalde de Castelló, Ignasi García. Encara són socis del Govern del Pacte del Grau, però els dies estan comptats, ja que dissabte, 15 de juny, començarà la nova legislatura que ha eixit de les votacions del passat 26M.

Es tracta, per tant, de la primera reunió que ha mantingut la candidata a l’lcaldia per el PSPV-PSOE, formació més votada, per la configuració de Govern. Però, amb seguretat que no l’última, ja que fonts del PSOE diuen que abans de prendre una decisió cal parlar amb tots els portaveus dels partits polítics, almenys, els més propers per un posible pacte d’estabilitat pels próxims quatre anys.

Conclosa la reunió de Garcia i Marco, Compromís ha manifestat el següent: “Des de Compromís per Castelló volem manifestar el nostre agraïment a l’alcaldessa en funcions, Amparo Marco, la voluntat de reunir-se amb el nostre portaveu local i també vicealcalde en funcions, Ignasi Garcia, durant el dia de hui.

En aquest encontre li hem comunicat que per a aquesta tasca l’Assemblea de Compromís per Castelló ja ha nomenat al seu equip negociador i ha establit el full de ruta a seguir per la coalició. Aquest passa, en un primer moment, per seure amb Unides Podem – Castelló en Moviment – Esquerra Unida amb la voluntat d’oferir l’estabilitat a un futur govern de la ciutat.

Per últim, Compromís per Castelló li hem traslladat que seria positiu que el PSPV-PSOE manifestara si opta per un govern estable per a la pròxima legislatura amb les forces progressistes i d’esquerres de Castelló”

La primera reunió entre Compromís i Podem tindrà lloc demà dijous 6 de juny a les 18.00 hores a la seu de Compromís (Moyano 12).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací