Aquest cap de setmana torna a Nules una nova edició dels Jocs Esportius

848

Les activitats tindran lloc l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada fins dissabte

Actualitat Diària

Nules comença la trenta-setena edició dels Jocs Esportius de la localitat amb èxit. Els escolars van celebrar dimarts la jornada inaugural eixint de la plaça Major per a realitzar el tradicional recorregut de la torxa fins a arribar a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, on es desenvoluparan totes les activitats esportives fins al pròxim dissabte.

Tres alumnes de cada escola van realitzar aquest trajecte i una vegada al camp de futbol els escolars van entrar en fila de quatre, per l’ordre següent: CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Pío XII, CEIP Cervantes, CEIP Ntra. Sra. de la Consolació, CEIP Jaume I i CEIP Lope de Vega.

Un altre dels moments més destacats en aquest acte d’inauguració ha sigut quan un alumne del CEIP Nou Pedro Alcázar ha llegit la promesa de “complir, respectar i ser fidels a les normes de competició i viure aquests deu dies amb esperit olímpic”.

“L’objectiu d’aquesta tradicional competició és fomentar l’esport en un bon ambient entre els més menuts”, comenta la regidora d’Esports en funcions, María Jesús Gabaldón.

cap de setmana, Nules , Jocs EsportiusLes activitats es desenvoluparan durant els pròxims dies fins al 8 de juny amb les proves de velocitat, llançament de disc, llançament de pes, vòrtex, fons i salt de llargada. La participació en els Jocs Esportius agrupa els escolars nascuts l’any 2007 fins als nascuts en 2012.

Jocs Esportius Aquàtics

Per altra banda, també ha tingut lloc a la Piscina Municipal de Nules la quarta edició dels Jocs Esportius Aquàtics, on han participat un total de 250 alumnes. Des de la Regidoria d’Esports s’assenyala que “aquests jocs estan inclosos en la programació de natació escolar Cap xiquet sense nadar, organitzada per aquesta regidoria”.

Aquestes jornades de competició constaven de dues proves, la primera de waterpolo per als escolars de sisé de Primària i la segona consistia a fer el millor registre de natació 25 metres lliures, realitzat pels alumnes de cinqué de Primària.

El guanyadors de la prova de waterpolo en categoria masculina van ser els alumnes del CEIP Pedro Alcázar B, CEIP Pío XII i CEIP Consolació; i en classificació femenina van resultar premiades les escolars de CEIP Jaume I i CEIP Pedro Alcázar A i B. Respecte a la competició de 25 metres lliures els classificats en masculí van ser els alumnes José Frau, Mario Oliver i Mario Llido i les premiades en aquesta competició van ser Neus Ponce, Lara Mesas i Irene Oquedo.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací