Sanitat convoca ajudes per a que els municipis de la Comunitat lluiten contra les plagues de mosquits

578

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública publica en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la resolució de la convocatòria de subvencions dirigida als municipis de la Comunitat Valenciana per a la lluita contra el mosquit tigre (consultar aquí).

Les ajudes estan dirigides a aquells municipis, directament o a través de les mancomunitats i consorcis en els quals estiguin integrats, en el terme dels quals s’hagi detectat la presència d’aquest vector (Aedes albopictus) o on existeixi major risc de ser colonitzats per aquest. En la convocatòria s’especifiquen els requisits, el procediment i les bases perquè la sol·licitud d’aquestes ajudes.

El pressupost destinat per la Conselleria de Sanitat ascendeix a 400.000 euros, amb càrrec als pressupostos de la Generalitat en l’exercici 2019, i les ajudes van dirigides a la realització de la campanya per al control del mosquit tigre, que haurà d’efectuar-se necessàriament durant aquest any.

Des de la Conselleria de Sanitat es realitza una intensa labor en la lluita contra el mosquit tigre, i sobretot en aquelles zones més afectades. Per això, dóna suport a els tractaments de lluita contra aquest vector en els municipis afectats i amb menys recursos, en col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací