‘Mar de Sons’ triomfa en Castelló malgrat l’epidèmia de la Covid-19

557

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha fet balanç hui de la primera edició del festival

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha fet balanç hui de la primera edició de Mar de Sons i Mar d’Humor, un nou cicle de concerts i d’humor celebrat a les instal·lacions del Real Club Nàutic Castelló des del 30 de juliol al 17 d’agost, que ha situat a Castelló en la gira d’artistes nacionals i internacionals i ha contribuït a dinamitzar la ciutat en un estiu atípic com l’actual. Marco ha valorat l’esdeveniment al costat de l’organitzador d’aquest, Juan Carlos Vidal, i el president del Real Club Nàutic, Manuel Vidal.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha valorat que Mar de Sons ha sigut un èxit en diversos sentits, des de l’assistència, que ha atret a Castelló a públic de moltes províncies generant així un impacte positiu en la nostra economia en un estiu complex; fins a la seguretat, demostrant que la música, l’oci i el turisme segur és possible.

Així mateix, Marco ha manifestat que aquest nou cicle de concerts i monòlegs singulars, que ha portat fins a Castelló als artistes més rellevants del moment, ha aconseguit tornar a situar a Castelló en “la ruta dels grans artistes del panorama nacional i internacional”.

Per tot això, Marco ha anunciat que des de l’Ajuntament de Castelló continuaran secundant noves edicions, donant continuïtat així a una nova proposta que ha dinamitzat la ciutat en una temporada estival marcada per la covid-19. La primera edila també ha remarcat la col·laboració en l’administració municipal, l’empresa organitzadora i el Nàutic per a fer realitat aquest cicle.

Per part seua, l’organitzador del cicle, de l’empresa Music is The Answer, ha detallat les dades de l’estrena de Mar de Sons, amb prop de 8.000 assistents en total en els 10 espectacles (huit concerts i dos monòlegs), complint l’aforament permés en cadascun d’ells, i la resta de mesures de seguretat, i sent el concert de Pablo López el que més assistents va tindre.

El 67% del públic han sigut dones, i el 33% restant, homes. L’assistent més jove tenia 3 anys i el més major, 91. Quant al lloc de procedència, i al marge dels assistents de la província de Castelló, ha sigut el següent: Madrid (24%), València (18%), Alacant (14%), Zaragoza (13%), Barcelona (6%), Albacete (6%), Murcia (5%), Guadalajara (4%), Álava (2%), Guipuzkoa (2%), Cáceres (1%), Cádiz (1%), Toledo (1%), Huesca (1%), Burgos (1%), Eivissa (0,5%), Cuenca (0,2%) i Santander (0,2%).

El president del Real Club Nàutic, Manuel Vidal,, ha manifestat que l’estricte protocol de seguretat que han aplicat en Mar de Sons és part de l’èxit d’aquesta primera edició celebrada en una conjuntura complexa, demostrant que la cultura és segura. “Agraïm l’aposta de l’Ajuntament i el seu suport per a fer-lo possible”, ha apuntat Vidal, qui ha fet també una valoració positiva de l’esdeveniment que s’ha desenvolupat en instal·lacions del club.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací