L’Ajuntament de Castelló segueix sense data establida per celebrar els plens de forma pressencial

548
Fonts del consistori asseguren que “dependrà de l’evoluió de la covid-19”

S.Barberá/ Actualitat Diària

L’ajuntament de Castelló no ha establit una data per tal de començar els plens de forma pressencial. Segons fonts del consistori, “dependrà de l’evolució de la Covid-19 i de les mesures sanitàries que s’hagin de prendre en cada moment per a la protecció de la salut”. Des que va començar la crisi sanitària per la Covid-19, els plens en el Consistori de Castelló es realitzen de forma telemàtica.

El pròxim ple que cal celebrar en l’ajuntament castellonenc és en el mes de setembre, del qual, a data de hui, no se sap amb seguretat com es desenvoluparà. Des de l’oposició s’ha demanat que es reprenga l’activitat pressencial amb totes les mesures de seguretat.

És necessari recordar que des del consistori es va anunciar que es posposava el 17 de setembre el Ple per l’Estat de la Ciutat, i caldrà veure si per aleshores, s’ha reprès l’activitat pressencial en el consistori segons l’evolució de la pandèmia.

Per la seua part, des de la Diputació de Castelló sí que s’ha iniciat ja la celebració dels plens pressencials. Concretament, el passat mes de juliol (el 21) es va engegar ja eixa ‘nova normalitat’ en els plens de la Diputació amb totes les mesures de seguretat.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací