L’aeroport de Castelló rep l’avió de major grandària des de la seua posada en marxa

628

L’empresa e-Cube Solutions, que opera en l’Aeroport de Castelló, s’encarregarà del seu desmuntatge

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha rebut l’aeronau de majors dimensions des de la seua posada en marxa. Es tracta d’un avió Boeing 747-400 que ha aterrat en la base aèria per a ser desmuntat per l’empresa e-Cube Solutions, que opera en l’aeroport des de 2019.

El Boeing 747-400, comunament sobrenomenat ‘Jumbo’, és un avió comercial transcontinental de fuselatge ample fabricat per Boeing. És conegut per la seua gran grandària i està entre els avions més famosos del món.

L’aeronau, provinent de l’aeroport londinenc de Heathrow, forma part de l’última remesa de 31 avions d’aquest model que la companyia British Airways ha anunciat que retirarà de la circulació, va realitzar el seu primer vol en 1994 i va volar per última vegada el mes d’abril.

Diversificació de l’activitat

Aerocas va anunciar recentment l’aprovació de la proposta de l’empresa e-Cube Solutions amb la finalitat d’habilitar una nova zona d’estacionament d’avions, que abastarà una superfície de 21.550 metres quadrats.

La plataforma tindrà capacitat per a acollir entre 15 i 20 avions de diversa grandària i està previst que estiga operativa a la fi del present any. A més, Aerocas va signar recentment amb e-Cube un contracte de deu anys per al desenvolupament de les activitats d’estacionament i desmuntatge d’avions.

El conseller de Política Territorial, Mobilitat i Obres Públiques, Arcadi España, ha destacat la importància de l’arribada d’aquesta aeronau per a ser desmuntada, símbol de l’aposta del Consell per la diversificació de l’aeroport de Castelló amb el foment d’activitats com les escoles de vol o les empreses de reparació i logística.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací