L’UJI rehabilita espais en la FCHS per a crear sis noves aules

321

El termini d’execució previst per aquesta obra és de tres mesos

SB / Actualitat Diària

La Universitat Jaume I està rehabilitant espais en la Facultat de Ciències Humanes i Socials. La reforma realitzada consisteix en l’habilitació de sis noves aules, que actualment corresponen a espais ocupats per despatxos i laboratoris, inclòs el sistema de climatització i renovació d’aire exigit segons normativa actual i d’un altre costat, també s’ha realitzat una reforma de falsos sostres i del sistema de climatització i renovació d’aire del laboratori docent i espais oberts de despatx.

Fonts de l’UJI assenyalen que d’aquesta manera s’aprofita aquesta actuació per a millorar la climatització d’aquests nous espais dins de l’aposta de la universitat per la millora en l’eficiència energètica dels edificis i la seua contribució a l’estalvi energètic, tant en termes ambientals com econòmics.

En aquest sentit, s’ha optat per dotar les noves aules i el nou laboratori docent d’aquesta segona planta d’un sistema de renovació d’aire i climatització que funciona de manera independent respecte a la resta de l’edifici Facultat de Ciències Humanes i Socials.

El pressupost de licitació va ascendir a 1,1 milions d’euros, atés que combina tant obra civil com la millora d’instal·lacions de climatització en la línia de compromís amb la sostenibilitat i l’estalvi energètic.

El termini d’execució és de 3 mesos. Les obres s’han iniciat el mes de maig pel que està previst que finalitzen a l’agost amb la intenció que els espais estiguen llestos el mes de setembre.

Aquesta reforma s’ha pogut executar una vegada conclosa la Facultat de Ciències de la Salut i, amb ella, s’ha possibilitat el trasllat de despatxos i Laboratoris de Psicologia que encara romanien en la segona planta de la FCHS. Amb aquesta actuació, es dona resposta també a la demanda de falta d’espais docents en Humanes.

En paral·lel a aquesta obra, s’estan executant treballs de manteniment per a l’adequació i millora de seminaris.

Sobre les aules obertes, l’únic projecte d’aula a l’aire lliure és el denominat Espai Docent Rafa Mayo, situat en el Jardí del Temps, que es va habilitar amb l’execució de la zona verda.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací