L’UJI programa una agenda formativa amb cursos de disseny, gestió de projectes i desenvolupament sostenible

662

Actualitat Diària

La Universitat Jaume I proposa una agenda formativa per a les pròximes setmanes amb diversos cursos de formació contínua destinats a les persones interessades a actualitzar i/o adquirir coneixements i als professionals directament relacionats amb l’especialitat de l’estudi.

El 28 de setembre dóna inici el curs ‘Gestió de Projectes amb Microsoft Project’, de 20 hores de duració, impartit per les professores del departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de l’UJI, Reyes Grangel, Cristina Campos i Lledó Museros.

També el 28 de setembre comença un curs d’‘Alta Gerència sobre aplicació de nous materials en el camp de la Defensa i Seguretat‘, impulsat per la Càtedra d’Innovació Ceràmica ‘Ciutat de Vila-real’ amb la col·laboració de la Subdelegació de Defensa de Castelló i l’Ajuntament d’Orpesa.

Del 28 de setembre al 23 d’octubre tindrà lloc un curs de ‘Photoshop aplicat a la ceràmica‘ en el qual es tractaran conceptes bàsics sobre creació i modificació de dissenys, gestió del color, treball amb canals, impressió digital, imatge sobre la peça ceràmica, entre altres temes.

A l’octubre comencen dos cursos online en l’àrea del disseny: un curs de ‘Disseny i Maquetació amb Adobe Indesign’ i un altre de ‘Disseny amb Adobe Illustrator’, impartits per Inmaculada Remolar i Cristina Rebollo, professores del departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de l’UJI.

L’UJI ofereix un curs online de 40 hores de Google Sites i WordPress per a generar ePortfolios que començarà a l’octubre, un altre curs sobre ‘Disseny i Renderització Realista amb 3DS MAX’ a partir del 5 d’octubre i un curs semipresencial de 60 hores de ‘Capacitació per a l’examen mèdic de bussejadors professionals‘.

A partir del 15 d’octubre s’impartirà el curs ‘Mètodes d’impactes socials i mediambientals, EBS i ODS‘, sobre gestió del desenvolupament sostenible, fent incidència en els aspectes socials i mediambientals derivats de qualsevol mena d’activitat econòmica.

Tota la informació sobre aquests i altres cursos de formació contínua està disponible en la web de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa: www.fue.uji.es/formacion/cursos

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací