Borriana dinamitza el comerç local amb un concurs en xarxes socials amb premis de 300 euros

513

Actualitat Diària

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Borriana ha presentat les bases reguladores del primer concurs en els seus perfils d’Instagram i Facebook, amb l’objectiu de promoure i d’incentivar la nova aplicació ‘borrianaesmou’, una app que segons la responsable de l’àrea, Sara Molina, pretén “augmentar la visibilitat del comerç local de Borriana per a aprofitar totes les seues oportunitats”.

La convocatòria del concurs, ha valorat Sara Molina, és “una aposta per les noves tecnologies” i de promoció d’una iniciativa que consisteix en “un espai de compres i oci per a viure el comerç local”.

Les bases del concurs, publicades en la web municipal, regulen el sorteig que se celebrarà entre les persones que interactuen en els perfils de l’app ‘borrianaesmou’. Entre els participants se sortejaran un total de 4 premis, dos de 300 euros per als participants en Instagram i dos més de 300 euros per als participants en Facebook.

Borrianaesmou app sorteo comerç local

Els premis hauran de gastar-se en, almenys, cinc establiments o empreses que estiguen incloses en l’app comercial, amb un consum mínim i màxim per local de 50 i 100 euros. Els premis estan subjectes a la corresponent retenció en concepte d’IRPF, d’acord amb el que es disposa en la Llei 35/2006, de 28 de novembre.

Podran participar totes aquelles persones majors de 16 anys que realitzen les interaccions exigides en les publicacions dels perfils, que sera en el perfil d’Instagram de ‘borrianaesmou tindre descarregada en el telèfon l’app ‘borrianaesmou i seguir ‘borrianaesmou’ en Instagram.

Afegir “m’agrada” a la publicació en Instagram en què s’anuncia el concurs, realitzar un comentari i etiquetar dos amics o amigues.

En el perfil de Facebook de “Borriana és mou tindre descarregada en el telèfon l’app ‘borrianaesmou i seguir ‘borrianaesmou’ en Facebook.

Afegir “m’agrada” a la publicació en Facebook en què s’anuncia el concurs, realitzar un comentari i etiquetar dos amics o amigues.

El sorteig es realitzarà en un acte públic el dia 1 d’octubre a les 13 hores a la sala de plens de l’Ajuntament de Borriana en presència de la regidora de comerç, un representant de la Federació de Comerç de Borriana i la treballadora municipal que gestiona els perfils en xarxes socials de l’Ajuntament de Borriana.

Per a fer efectiu el dret a premi, les persones agraciades hauran d’identificar-se amb el DNI a l’Ajuntament de Borriana i es comprovarà que té descarregada l’app de ‘borrianaesmou’. En cas que alguna d’elles no ho fera, es contactarà telefònicament amb les reserves en l’ordre en què hagen eixit en el sorteig. Cas que la persona agraciada amb el premi siga menor d’edat haurà d’acudir acompanyada del seu representant legal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací