L’UJI ofereix un curs virtual gratuït sobre el funcionament de les oposicions a l’administració pública

603

Actualitat Diària

La Universitat Jaume I ha obert un curs en línia sobre el funcionament de les oposicions a l’administració pública que s’ofereix amb caràcter gratuït davant l’emergència sanitària del Coronavirus – COVID-19 per tal de promoure la formació de la comunitat universitària des de casa.

En aquest curs virtual titulat «Ocupació pública, mètodes d’estudi i recerca de treball a les administracions públiques (3a edició)» s’aborda d’una manera senzilla el funcionament del règim de convocatòries públiques d’ocupació (places de funcionari de carrera, interins, borses de treball, beques en les administracions públiques…), en quines situacions es convoquen, la manera d’estar informat, o els drets i obligacions dels ciutadans i ciutadanes en referència a aquestes places públiques. Així mateix, al curs també s’explica com s’han d’afrontar les oposicions i quins mètodes d’estudi són els més adequats per aprovar-les.

El curs consisteix en videoclasses i es pot realitzar fins el 30 d’abril. La superació del curs està reconeguda per 1,5 crèdits ECTS.

Cal destacar la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa atès que en el primer dia de matrícula s’han registrat més de 900 persones.

La matrícula està oberta i es pot realitzar a: http://bit.ly/3d9sMsY

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací