Intur posa a la disposició de les autoritats sanitàries els seus hotels durant la crisi del coronavirus

686

Actualitat Diària

Intur Hotels aporta el seu gra de sorra a sumar esforços davant les conseqüències per la propagació del virus COVID-19 al nostre país. Després del tancament de tots els establiments turístics, la cadena ha decidit posar a la disposició de les autoritats sanitàries els seus centres per a allò que precisi aquesta extraordinària situació.

L’Hotel Intur Alcázar de Sant Joan, a Ciudad Real també s’ha posat al servei de Sanitat. L’Hotel Intur Alcázar de Sant Joan, a Ciudad Real també s’ha posat al servei de Sanitat.
En concret ho ha fet sumant-se a la iniciativa de HOSBEC, que promou l’adhesió d’hotels de la Comunitat Valenciana per a atendre serveis essencials com a atenció a col·lectius implicats personal mèdic i urgències, així com a Hotels en Acció. Una plataforma de solidaritat hotelera que permet posar en mans de les autoritats sanitàries espanyoles l’ús dels establiments hotelers per a, en cas de necessitat, emprar els de Intur amb la finalitat de solucionar les necessitats que requereixin.

En concret, Intur Hotels ha inscrit tres dels seus establiments en aquesta iniciativa: l’Hotel Intur Castelló, l’Hotel Intur Astor de Benicàssim i l’Hotel Intur Alcázar de Sant Joan, a Ciudad Real, a l’ésser els tres que millor s’ajusten als requisits establerts en la iniciativa quant a accessos. Més de 270 places que es posen a la disposició de Sanitat bé per a l’allotjament del personal sanitari, bé per al tractament de malalts i afectats.

Myriam Gimeno, Consellera Delegada, ha indicat sobre aquest tema que “en Intur Hotels estem totalment compromesos per a ajudar el possible davant aquesta situació i és per això que els nostres hotels es posen a la disposició de la societat, per a donar suport als professionals i malalts que lluiten enfront d’aquesta guerra”. “Es tracta d’una crisi sanitària sense precedents que ha d’apel·lar a la responsabilitat comuna i des de les empreses hem de treure el nostre costat més humà i aportar en la mesura dels possible per a aconseguir suportar aquesta situació. Perquè aquest virus, el parem units”, ha conclòs Myriam Gimeno.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací