L’UJI estableix mesures excepcionals per a garantir el seu funcionament normal amb el mínim de presencialitat

571

Actualitat DiàriA

El Consell de Direcció de la Universitat Jaume I, reunit avui en sessió extraordinària, ha aprovat una sèrie de mesures excepcionals per a garantir el funcionament de la institució durant el temps que dure l’estat d’alarma que va decretar el Govern el passat dissabte 14 de març. Aquestes mesures, que s’han comunicat ja a tot el personal docent i investigador i d’administració i serveis, tenen com a principi bàsic preservar la salut de la comunitat universitària i col·laborar en la contenció col·lectiva del contagi. En aquest sentit, totes les mesures tenen com a finalitat reduir l’activitat presencial a la mínima imprescindible, tal com han recomanat les autoritats sanitàries, i garantir el normal funcionament de la Universitat en tots els àmbits a partir del dilluns 23 de març, primer dia lectiu segons el calendari acadèmic en vigor.
Així, a partir del dilluns dia 23, i mentre dure l’estat d’alarma, el PDI impartirà la seua docència en línia, segons instruccions que s’han enviat a tot el professorat des dels vicerectorats d’Estudis i Docència i des del d’Estudiantat i Compromís Social. Igualment, l’activitat presencial del PAS es limitarà a la mínima imprescindible per a assegurar aquelles funcions que es consideren essencials i que es concretaran en una instrucció de la Gerència.
El Consell de Direcció de l’UJI ha acordat també instruccions més concretes en tots els àmbits —docència, investigació i gestió—, que anirà comunicant en el pròxims dies. Així mateix, el dilluns 23 de març celebrarem una sèrie de reunions per videoconferència amb tots els responsables d’unitats acadèmiques i administratives perquè l’activitat acadèmica es veja el menys afectada possible.
La rectora, Eva Alcón, ha demanat a tota la comunitat universitària “comprensió i paciència”, al temps que ha agraït de manera molt especial tota la col·laboració i implicació del personal de l’UJI. “Estic convençuda que sumant esforços superarem al més prompte i millor possible els desafiaments sanitaris, socials i acadèmics que està provocant aquesta pandèmia”, ha assenyalat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací