L’ERTE de Burger King queda en l’aire i els treballadors de la cadena es veuran obligats a tornar al treball

652

Actualitat Diària

Després de l’anunci dels expedients de regulació temporal d’ocupació al que s’anaven a sumar empreses de tot el país,entre elles la cadena de menjar ràpid Burguer King, amb més de 14.000 treballadors, als quals anava a cesar per a evitar la propagació del coronavirus, hui han publicat diversos mitjans de comunicació que el Govern de la nació ha paralitzat l’ERTE al·legant que no hi ha causa de força majori que l’empresa sí que pot realitzar el servei.

Segons informa ‘El Confidencial’la cadena de restauració sí que pot seguint oferint alguns dels seus serveis com l’entrega a domicili o l’Auto King, amb la qual cosa l’empresa haurà de readmetre al seus treballadors, o part d’ells, per a continuar donant aquest servei.

Com ha sentat la notícia al treballadors i treballadores?

Vila-real l’empresa comptava abans de la crisi del coronavirus amb uns 40 treballadors i treballadoresi després d’acomidaments temporals i reduccions horáries, perquè es va limitar el servei a la recollida a l’Auto King i després només a domicili, es van quedar una quinzena. I ja el dilluns, l’empresa va anunciar de forma oficial l’ERTE i el tancament de tots els seus restaurants.D’aquesta manera, es preveu que els treballadors continuen a casa aquesta setmana i que la pròxima s’incorporen de nou als seus llocs de treball, una desena aproximadament de cada restaurant amb servei a domicili, com és el cas de Vila-real. Els treballadors han rebut la notícia amb molta decepció, ja que consideren que no és un servei d’extrema necessitat. “Aquest cap de setmana la cua de cotxes arribava fins a la rotonda del carrer Matilde Salvador amb Europa, aleshores estem preocupats per com pot ser a arribar la situació quan reobrim”, lamenten.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací