L’UJI col·labora amb el IMIM de Barcelona en favor de la Salut Mental dels estudiants

793

Actualitat Diària

La Universitat Jaume I de Castelló participa en l’estudi PROMES-U que, liderat per l’Institut Hospital de la Mar de Recerques Mèdiques de Barcelona (IMIM), té com a finalitat la promoció de la salut mental entre l’estudiantat universitari. En la recerca intervenen també les universitats de les Illes Balears, Miguel Hernández d’Elx, Pompeu Fabra de Barcelona i Saragossa.

La participació en l’estudi consisteix a respondre dos qüestionaris en línia sobre salut mental, un ara, i el segon dins d’un any. En respondre cadascun dels qüestionaris, els participants rebran un informe personalitzat amb detalls sobre la seua salut mental, consells per a millorar-la, així com recursos en línia i presencials als quals poden acudir en cas de necessitar ajuda.

Al final del primer qüestionari es convidarà un grup més reduït de participants a formar part d’una avaluació via mòbil, de manera intensiva durant 15 dies, per la qual es rebrà una recompensa de 30 euros si la resposta és igual o superior al 80%.

Durant el segon any de l’estudi es durà a terme una intervenció en línia per a aquells participants amb el risc de presentar depressió i/o ansietat que desitgen promoure la seva salut mental. El projecte ha creat un vídeo promocional (https://youtu.be/kNfR6GIwluM), un compte en Instagram (@estudio_promes_u) i una pàgina web: www.promesinfo.org.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací