Trobadorets fomenta els valors i l’aprenentatge en les seues actuacions a les escoles

513

Actualitat Diària

El grup de música infantil Trobadorets contribueix a fomentar els valors i l’aprenentatge entre els més menuts i menudes amb les seues actuacions en directe i… a les escoles!. Per fer-ho, compten amb tres divertits espectacles: ‘Llegim i Xalem’, ‘Un Planeta Millor’ i ‘Xalem a l’escola’. Trobadorets ha actuat ja en més de 50 escoles arreu del territori valencià entre les tres províncies: Alacant, València i Castelló. Així doncs, a través de la música, el seu objectiu és arribar a xiquets i xiquetes per fer-los gaudir amb molta música i dansa.

Un Planeta Millor

L’actuació es basa en els desset Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU aprovats en 2015. Amb una actuació interactiva, el grup mostra als més menuts amb jocs, cançons i balls la importància de canviar els hàbits i consums per donar-li una oportunitat al planeta. Conceptes com el canvi climàtic, l’economia circular, els productes de proximitat, el transport col·lectiu o el respecte a la natura són el centre d’un espectacle que ajudarà als xiquets i xiquetes a interioritzar aquests objectius.

Xalem a l’escola

Poques coses hi han més divertides per a l’alumnat que Xalar a l’escola. Durant un hora Trobadorets fa un repàs de les seues cançons més conegudes per a que xiquets i xiquetes de totes les edats canten, ballen i xalen la gana a la seua escola.

Llegim i Xalem

Combinant la cançó i la literatura, aquest espectacle és un recorregut pels principals títols de la literatura infantil per fer somiar als més menuts i també, per aconseguir treure un somriure als més majors. En aquest espectacle el cantant del grup Trobadorets, Pau Sancho i Gerard Chiva, el seu guitarra, es passegen per les escoles dels pobles per oferir també, la seua música mentre fomenten la literatura infantil i l’hàbit lector.

Així doncs, el grup de música infantil ofereix a les escoles del territori valencià tres oportunitats per fer de l’escola una festa i de la festa, un aprenentatge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací