La Junta Electoral de l’UJI dona inici a la campanya electoral a claustre i rectorat

880

Actualitat Diària

La Junta Electoral de la Universitat Jaume I ha proclamat definitivament les candidatures que es presenten a les eleccions de Claustre i Rectorat. S’inicia així la campanya electoral que s’allargarà fins dimarts 10 de maig de 2022.

La votació, que per primera vegada es realitzarà de forma completament electrònica, tindrà lloc l’11 de maig de 9 a 18 hores.

El Rectorat serà elegit per la comunitat universitària a través de sufragi directe, lliure, secret i ponderat per sectors de la comunitat universitària. Els coeficients són: 51% de professorat doctorat amb vinculació permanent; 11% de la resta de personal docent i investigador; 26,5% per l’estudiantat i 11,5% per al personal d’administració i serveis. Només s’ha presentat una candidatura, la de la catedràtica de Filologia Anglesa Eva Alcón Soler.

Candidatures a claustre

En el sector del PDI doctor amb vinculació permanent, s’han presentat dues candidatures col·lectives: Més UJI (amb 3 membres a la llista) i Candidatura per l’UJI (amb 71 membres) i quatre individuals. En el sector de PDI no doctor hi ha tres candidatures col·lectives: Candidatura per l’UJI (amb 15 membres), Professorat Precari al Claustre (amb 6 membres) i Més UJI (amb 4 membres).

En el sector de personal d’administració i serveis (PAS) s’han presentat dos candidatures conjuntes: Un Pas Endavant (12 membres), Més UJI (12 membres) i una individual.

Pel que fa a l’estudiantat, en són tres les candidatures que es presenten a les eleccions per a la renovació de la representació de l’alumnat al Claustre de la Universitat Jaume I. Per part de Saó integren la llista 28 candidats i candidates, Més llibertat presenta 28 candidats i candidates i Anem RITSI amb 2 candidats i candidates.

El cens per les eleccions a Rectorat i Claustre és de 15.962 persones: 625 corresponents al PDI doctor amb vinculació permanent; 1.090 de PDI no doctorat o sense vinculació permanent; 632 membres del personal d’administració i serveis, i 13.615 membres de l’estudiantat. El nombre de claustrals que cal elegir són 71 en el sector de PDI funcionari; 15 per la resta de PDI; 37 representants de l’estudiantat i 16 del personal d’administració i serveis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací