El FIB llança les seves entrades de dia, que tindran 40 euros el mongetes i 50 ho resto de dies

681

Actualitat Diària

 

El FIB obrirà el recinte de nou després de 2 anys, el mongetes 14 de juliol, on s’escoltaran grans artistes nacionals i internacions. Aquest dia, els assistents podran gaudir por última vegada de IZAL en el FIB, por la seva anunciada retirada, Lori Meyers, Lost Frequencies, Tom Grennan i Declan Mckenna, a més dels artistes que falten por confirmar.

Ho resto de dies, divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de juliol 2022, gaudirem el recinte de Benicàssim des de 49.99 euros artistes indies nacionals com Love of Lesbian, Zahara, Visqui Suècia, La M.O.D.A., Dorian, Miss Caffeina, L’Habitació Vermella, Elyella, La La Love You, Ginebres o Afecte, entre altres, així com artistes de talla internacional com Two Door Cinema Club, Steve Aoki, The Kooks, The Hunna, Becky Hill, Example, The Lathums, Crema Bogotà, Justice, Tyga, Comandament Diao, Boyz Noize, Joel Corry, We llauri Scientist, Ed Maverick, Kasabian, Nathy Peluso, Tom Walker, The Snuts, Sigui Girls, Circa Waves i molts més.

Por una altra part també continuen disponibles els abonaments per als quatre dies des de 59.99 euros, fent accessible el Festival Internacional de Benicàssim a tots els assistents. A partir d’avui es podran adquirir tant els Abonaments Generals i VIP com les Entrades de dia en la web oficial www.fiberfib.com. On també es podran adquirir ho resto dels serveis com les zones de descans en el mític Campfest i Villacamp, la promo beguda, el reaccés i bo dutxes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací