L’oficina mòbil de Castelló rep 18 ofertes de particulars per a la bossa de lloguer i el pla d’habitatge

577

Actualitat Diària

L’Oficina Mòbil d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló ha rebut l’interés de 18 particulars per a cedir pisos per a la bossa de lloguer social o el pla de compra del consistori. La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, ha realitzat balanç de la unitat de l’oficina municipal d’habitatge que ha recorregut durant tres setmanes set espais de la ciutat.

La Regidoria de María Jesús Garrido ha acostat al carrer en aquest període els recursos i les ajudes que disposa l’Oficina Municipal d’Habitatge. Des del 19 de novembre al 5 de desembre ha registrat 670 consultes, amb una mitjana 40 al dia.

El 75% de les preguntes han estat relacionades amb les ajudes al lloguer o de rehabilitació interior de l’ajuntament. També han mostrat 18 persones la seua intenció de presentar la seua propietat per a la bossa de lloguer social o per al pla de compra d’habitatge.

Cal recordar que la Regidoria d’Habitatge ha inclòs en la bossa de lloguer un incentiu de 1.500 euros anuals als propietaris que faciliten habitatge, una quantitat que augmentaria fins als 3.500 euros en casos d’impagaments o desperfectes. El preu màxim del lloguer és de 300 euros. L’equip de govern també ajuda en la gestió del contracte i realitza assessorament i mediació a través de l’Oficina Municipal d’Habitatge, i contempla

Entre altres recursos, l’Oficina Municipal d’Habitatge gestiona 227 habitatges municipals, ajudes al lloguer i de reforma interior i assessora en matèria de drets d’habitatge i situacions de desnonaments.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací