El Corte Inglés va donar aliments que van permetre ajudar a més d’11.000 famílies de tota Espanya al llarg d’un any

931

En la lluita contra el desaprofitament alimentari, dona més d’1.038.000 kg d’aliments a Bancs d’Aliments i entitats benèfiques 

Actualitat Diària

El Corte Inglés va donar aliments a diverses entitats benèfiques que van permetre ajudar a més d’11.000 famílies l’any passat. Es tracta de més d’1.038.000 kg d’aliments que, sent segurs per al seu consum, no van arribar a comercialitzar-se i que van ser repartits entre nombroses llars. Una iniciativa solidària que persegueix un millor aprofitament dels aliments, la seua redistribució i conscienciació.

Així mateix, i coincidint amb el primer Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Desaprofitament d’Aliments, que se celebra demà, l’empresa se suma un any més a la III Setmana contra el Desaprofitament Alimentari, que impulsa Aeoc, l’Associació de Fabricants i Distribuïdors. Des del 28 de setembre i fins al 4 d’octubre, la companyia realitzarà accions especials de sensibilització i informació amb clients i empleats, a través de la cartelleria, la megafonia, intranet, web comercial i xarxes socials.

Aquestes accions sorgeixen com a part del Pla que la companyia tenen sobre desaprofitament alimentari, els objectius del qual estan centrats en tres línies principals: prevenció, redistribució i conscienciació.

A això cal afegir altres accions complementàries enfocades a la redistribució d’aliments, especialment a través de donacions, així com a les solucions per a la seua valorització, sobretot alimentació animal o generació de biocombustibles. Tot això va acompanyat d’accions de conscienciació i sensibilització sobre la necessitat de reduir el desaprofitament alimentari, fonamentalment en l’àmbit domèstic.

Totes aquestes iniciatives responen al compromís d’El Corte Inglés amb les necessitats de la societat, especialment del seu entorn més pròxim, així com a la seua vocació per participar en aquelles accions encaminades a ajudar als més desfavorits, especialment en les actuals circumstàncies. Precisament, una de les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària originada per la pandèmia de la Covid-19 ha sigut l’augment del nombre de persones que necessiten ajuda alimentària.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací