L’IVAJ presenta una nova edició de Viu l’Estiu i Viu l’Hivern amb 21.000 places disponibles

315

Les instal·lacions compten amb pensió completa, allotjament i assegurança de responsabilitat civil

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de Viu l’Estiu i Viu l’Hivern’, amb més de 21.000 places d’albergs i campaments juvenils per a enguany i el pròxim.

La convocatòria d’oferta concertada està dirigida a associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats, públiques o privades, així com a grups de joves que organitzen activitats d’oci educatiu.

Amb l’acció concertada s’afavoreix l’ús de les instal·lacions a grups d’un mínim de 15 persones que, a més, hauran de comptar amb un programa d’activitats que duran a terme durant l’estada.

L’IVAJ respon així a la creixent demanda de grups i associacions juvenils, que aposten per l’oci educatiu com a eina d’educació no formal, durant tot l’any.

Places previstes

Per al programa Viu l’Estiu hi ha previstes 7.234 places, mentre que el programa Viu l’Hivern compta amb 14.088, oferint-se en total 21.322 places entre albergs i campaments.

Per a Viu l’Estiu, les places en alberg són: Biar (450 places); l’Argentina (300 places); Sant Crist de la Mar (270 places); Muro d’Alcoi (550 places); La Marina (591 places); Mar i *Vent (340 places), suposant en total 2.501 per a albergs.

I en el cas dels campaments, en total sumen 4.733, de les quals, en el Jaume I en cabanyes hi ha 863 places i en botigues hi ha 1.870 places, mentre que en el de Navalón sumen 2.000 places.

Per al programa Viu l’Hivern en albergs s’ofereixen: Biar (800 places); l’Argentina (1.260 places); Sant Crist de la Mar (408 places); Muro d’Alcoi (1.050 places); La Marina (960 places); i Mar i Vent (860 places).

Així mateix, per a campaments s’ofereixen 8.750 places: el Jaume I té en cabanyes 1.750 places i en botigues 3.500 places, mentre que el de Navalón compta amb 3.500 places.

Serveis inclosos

Els serveis que s’ofereixen en els albergs són allotjament en habitacions compartides, amb llençols; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina i en els períodes d’obertura d’aquesta i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

En els campaments, s’ofereix allotjament en botigues o cabanyes que inclou matalassos i material divers d’acampada; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els campaments que disposen de piscina i en els períodes d’obertura d’aquesta i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Es podran presentar sol·licituds, de manera telemàtica, a partir de hui i fins al dia 20 d’abril de 2023.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací