L’Ivace i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic prorroguen el seu conveni

350

La finalitat és col·laborar en la promoció, difusió i suport de la tecnologia i la innovació

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat una pròrroga d’un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i la Innovació (CDTI). 

La finalitat d’aquest acord és col·laborar en la promoció, difusió i suport de la tecnologia i la innovació en la Comunitat Valenciana. També permetrà a les empreses de la Comunitat Valenciana disposar de mitjans i de fonts de finançament per a desenvolupar les seues iniciatives en matèria d’innovació.

Aquest conveni és una pròrroga del qual ja subscrigueren totes dues entitats el 29 de maig del 2019. La duració d’aquesta pròrroga serà de quatre anys des de la finalització del període que es va acordar en el seu moment, és a dir, des del pròxim 29 de juliol de 2023 fins al 28 de juliol de 2027.

Per tant, es mantindran els termes de la col·laboració ja previstos en el conveni entre el CDTI i la Generalitat, a través del Ivace, per a la consecució dels següents objectius bàsics:

– Facilitar la transferència de tecnologies desenvolupades en els organismes d’investigació i en els centres tecnològics de la Comunitat Valenciana per a l’explotació industrial d’aquestes.

– Estimular la presentació de propostes tecnològiques innovadores als programes existents d’ajudes públiques, tant en l’àmbit de la Comunitat Valenciana com en el nacional, per part de les empreses de la Comunitat Valenciana.

– Facilitar la participació de les empreses i la resta d’entitats de la Comunitat Valenciana en els programes internacionals que gestiona CDTI.

– Promoure la difusió, valoració i transferència de tecnologies desenvolupades per les empreses de la Comunitat Valenciana a través de projectes finançats per totes dues entitats.

L’addenda de pròrroga del conveni tindrà una duració de quatre anys i no suposa obligacions econòmiques per a cap de les parts. 

Aquesta addenda entrarà en vigor a partir de la seua publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), una vegada inscrit en el Registre Electrònic estatal d’Òrgans i Instruments de Cooperació del sector públic estatal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací