L’Institut Cervantes guarda des d’aquest dijous el quadern de laboratori de Severo Ochoa

403

Actualitat Diària

El quadern de laboratori de 1956 de Severo Ochoa s’ha dipositat aquest dijous en la ‘Caixa de les Lletres’ de l’Institut Cervantes. Es tracta d’una peça que forma part del llegat complet del científic que acull el Museu dels Ciències i és propietat de la Fundació Bancaixa.

L’Institut Cervantes compta en la seva seu central amb un espai anomenat ‘Caixa de les Lletres’ que alberga més de 60 llegats de personalitats del món de la cultura, la ciència, l’art, la música, la dansa…

En aquesta ocasió, la Ciutat de les Arts i les Ciències cedeix, durant un any, un quadern de laboratori de 1956 de Severo Ochoa. Es tracta d’una peça de gran importància ja que en aquest quadern, Ochoa va plasmar els treballs que li van valer el Nobel de Medicina i Fisiologia en 1959, una recerca que va constituir la base fonamental per a l’estudi del codi genètic.

L’acte ha comptat amb la presència del ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, el director de l’Institut Cervantes, Luis García Montero, la directora de continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Miriam Atienza, i la consellera de Cultura del Govern d’Astúries, Berta Piñán.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací