Eurocaja Rural combat la recessió obrint nova oficina en Galapagar (Madrid)

473

Actualitat Diària

Eurocaja Rural ha obert una nova oficina en la localitat de Galapagar, enfortint així la seva presència en la Comunitat de Madrid, on suma ja més de 40 des de la seva implantació en la zona en 1990.

L’oficina, equipada amb els últims avanços tecnològics i caixer automàtic 24/7, està situada en la carretera principal de localitat, al carrer Sobirania número 15. Amb horari d’atenció al públic de 9.00 a 14.00 hores, al capdavant de la mateixa es troba l’agent financera Alejandra Barranco Gómez.

La localitat de Galapagar està situada en el nord-oest de la Comunitat de Madrid, a poc més de 30 quilòmetres de la capital. Compta amb més de 30.000 habitants després d’haver pràcticament duplicat la seva població l’última dècada, convertint-se ja en el vint-i-dosè municipi més habitat de la regió.

Amb aquesta nova obertura, Eurocaja Rural fa patent la seva implicació amb els territoris on s’assenteixi, el seu compromís per oferir suport financer, assessorament i atenció personalitzada als seus socis i clients, i la seva responsabilitat per combatre l’exclusió financera acostant el seu model de banca tradicional, així com generant ocupació en circumstàncies tan complicades com les actuals provocades per la pandèmia, on s’imposa per contra l’onada de tancaments d’oficines i retallada de plantilles.

En aquest sentit, convé ressenyar que en l’última dècada el nombre total d’oficines s’ha reduït almenys en un 40%, fet que afecta molt directament a l’àmbit rural, atès que l’accessibilitat als serveis financers queda més minvada per a aquest nucli de població. Un període en el qual, en contraposició, Eurocaja Rural ha duplicat la seva xarxa comercial, sent actualment al mig centenar de localitats l’única entitat de crèdit que proporciona productes i assessorament personalitzat als habitants d’aquests municipis. Un exemple més de l’estratègia de responsabilitat de l’Entitat per oferir serveis financers essencials a la ‘Espanya buidada’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací