Les Useres celebren aquest cap de setmana la IX Fira del Vi

361

Té com a principal objectiu promocionar la qualitat dels vins locals en tota la província

Actualitat Diària

La Fira del Vi de les Useres arriba a la seua novena edició. D’aquesta manera, el pròxim cap de setmana (13 i 14 de maig), les Useres tornarà a convertir-se en destí obligat per als amants del bon va vindre que podran degustar els vins dels cellers locals en un ambient festiu i familiar. 

De fet, Les Useres oferirà als visitants de la IX Fira del Vi un ampli i interessant programa d’activitats culturals i d’oci en el qual, a més d’una sèrie de tastos completament gratuïts, s’inclouen atraccions per als més xicotets, la visita al Museu dels Pelegrins o una exposició fotogràfica, sense oblidar els tardeos.

La IX Fira del Vi, que organitza l’Ajuntament de Les Useres al costat dels cellerers del municipi, té com a principal objectiu promocionar la qualitat dels vins locals en tota la província. En aquest sentit, els organitzadors es mostren molt satisfets del balanç de les anteriors convocatòries, ja aquesta iniciativa, a més, s’ha consolidat com un clar dinamitzador de l’activitat dels restaurants i establiments de la localitat, al mateix temps que ajuda a promocionar el municipi en tota la província.

La fira mantindrà, bàsicament, l’estructura de les anteriors cites. Els vertaders protagonistes de la Fira del Vi de les Useres seran, sense cap dubte, els cellers locals, (Les Useres, Flors, Baró d’Alba, El Mollet i Vinya Natura) però el nombre total d’estands ascendirà a més d’una vintena, en els quals es podran comprar i degustar una gran varietat de productes de la gastronomia provincial: fruita seca, formatges artesans, rebosteria tradicional o, per exemple, els més variats torrons, encara que també es comptarà amb articles vinculats amb el món del vi o l’alimentació.

La Fira del Vi està plantejades com una festa per a tota la família, ja que tots, des dels més majors als més xicotets, trobaran excel·lents propostes per a passar una entretinguda jornada de festa i descobrir un poble acollidor i de gran bellesa. De fet, i igual que anys anteriors, s’instal·laran taules i cadires perquè els visitants puguen menjar o sopar en el mateix recinte firal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací