Les festes de Sant Tomàs de Villanueva de Benicàssim queden suspeses

603

Els actes religiosos es mantindran i l’elecció de reines i dames s’ajorna al 2021

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim ha decidit suspendre les festes de Sant Tomàs de Villanueva a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19. Els festejos estaven previst celebrar-se del 18 al 27 de setembre però, com ha comentat el regidor de Festes, Arturo Martí, “la situació sanitària exigeix la màxima responsabilitat i, després de valorar seriosament tots els condicionants, s’ha pres la decisió de suspendre els festejos perquè en aquests moments no podem programar actes que motiven la congregació d’un gran nombre de persones”.

La decisió ha sigut traslladada aquest matí a la corporació municipal i sobre aquest tema Arturo Martí ha afegit que “hem volgut aguantar una mica per a veure l’evolució de la Covid-19 però la decisió presa és la més prudent i responsable”. L’edil ha afegit que els actes religiosos en honor a Sant Tomàs de Villanueva sí que es mantindran i, amb l’activitat prevista per al 22 de setembre, festiu local, “podrem retre-li homenatge al patró de la nostra Església”.

Recordar que ja el mes de maig, l’Ajuntament de Benicàssim va prendre la decisió d’ajornar al 2021 l’elecció de les pròximes reines i dames de les festes. Per això, les menors que planejaven presentar-se enguany a ser reina o dames de les festes, podran fer-ho l’any vinent en canviar l’edat per a ser reina o dama infantil “i les xiquetes que ara tenen entre 8 i 9 anys d’edat podran ser candidates en el 2021”, ha recordat Arturo Martí qui agraeix “la comprensió” de les xiquetes i joves interessades a representar al seu municipi, així com a les seues famílies, per entendre que l’ajornament “era la millor decisió a prendre per a assegurar que puguen gaudir d’un any complet en el càrrec”. Així, a causa de les circumstàncies actuals, la reina infantil Marina *Pauner Martínez i les dames Andrea Nebot Pallarés, Júlia Tafalla Recuero, Mara Marqués Fuentes, Paula Bellido Fernández, Elena Barbeito Gómez, Irene Andrés Folch i Natalia Rodríguez Montroi prorrogaran el seu regnat fins a l’elecció de noves representants.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací