L’Auditori de Castelló acull ‘For+Xarop Teatre-Cebe’, teatre i música per a les famílies

667

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura presenta ‘For+Xarop Teatre-Cebe’ un espectacle familiar de música i teatre. Tindrà lloc diumenge 8 de març en tres sessions a les 12.00, les 17.00 i les 18.00 hores a la sala de cambra Manuel Babiloni de l’Auditori de Castelló.

Dirigit per Carles Benlliure, amb dramatúrgia de Rebeca Castro i interpretat per Carles Benlliure i Rebeca Castro, amb música original en viu interpretada per Ricardo Belda i Arantxa Domínguez, ‘For+Xarop Teatre-Cebe’ té una durada de 30 minuts, és un espectacle recomanat per a famílies amb xiquets a partir de nou mesos i amb un aforament limitat a 200 espectadors.

L’espectacle ens presenta Pupi, un xiquet que se submergeix en els seus somnis i ens porta al món del joc, dels seus gargots, que dansen i canten al ritme de l’alegria i del color.

Els espectadors comparteixen l’escenari, interactuen amb els objectes i viuen de primera mà els efectes visuals, teatrals i sonors, i se sorprenen en cada moment. Un espectacle familiar amb veu i piano en viu.

La companyia Xarop Teatre va començar a treballar en 1999. En l’actualitat disposa d’un ampli repertori d’espectacles de teatre i titelles amb continguts d’alt valor creatiu.

Des de 1999 forma joves interessats i apassionats pel teatre a Castelló i ha consolidat el grup d’artistes que formen la companyia amb els quals realitzen diferents espectacles.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací