El Mercat Central d’Almassora inaugura aquest divendres la III Fira del Pinxo i el Vi

688

Actualitat Diària

El Mercat Central inaugura hui a les 19 hores la III Fira del Pinxo i el Vi d’Almassora. La fira, que romandrà fins a aquest diumenge, cerca activar un dels focus mercantils de la localitat. Enguany com a novetat, la tercera edició s’ha traslladat al Mercat, on les parades poden elaborar pinxos amb els seus propis productes de venda habituals. A més, com cada any, huit restaurants locals també proporcionen els seus pinxos i vins.

Cal destacar que la fira obri les seues portes hui i demà des de les 19.00 hores fins a les 00.00, i el diumenge en jornada matinal d’11.00 a 14.00 hores. El públic pot degustar les elaboracions i vins de Duo Gastro-bar, Casa María, La Solera, La Rúa, El Mercat, Santa Quitèria, Pizzeria Di Maria i Divino. Cadascun dels establiments ofereix entre quatre i huit propostes diferents per a atendre un públic variat.

Quant a la compra de tiquets per a les consumicions, els comerços participants tenen prohibida la venda, per la qual cosa l’organització ofereix dues possibilitats al públic assistent: en primer lloc, tres euros un pinxo i una beguda; i en segon lloc, cinc euros per dos pinxos i una beguda. Els interessats poden traure els seus tiquets en un espai habilitat en el Mercat Central.

La Regidoria de Comerç al costat de l’organització de l’esdeveniment han preparat una altra novetat, la inclusió de dues actuacions en directe. El divendres, a partir de les 21 hores, Cositas Buenas delectarà als assistents amb les seues rumbes i el dissabte, des de les 20 hores, Paradita Flamenca posarà el toc flamenc de la fira. A més, durant el matí del diumenge, els xicotets que acompanyen als seus familiars comptaran amb animació infantil.

“La Fira del Pinxo i el Vi té dos objectius: d’una banda, atraure més compradors al Mercat Central, i d’altra banda, que els restaurants d’Almassora aprofiten la fira per a donar a conéixer els seus serveis i captar nous clients, esperem un cap de setmana amb molta afluència de públic perquè gaudisquen de la gastronomia local”, ha declarat el regidor de Comerç, Javier Martí.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací