L’ampliació del CEIP La Mola d’Alcossebre contempla una primera inversió de 223.555 euros

606

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha celebrat avui ple extraordinari i urgent per a aprovar la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives al consistori per a l’actuació d’ampliació i adequació de sanejaments del CEIP La Mola de Alcossebre, a través del Pla Edificant. En el passat ple ordinari, aquest tràmit ja es va portar a aprovació però ha hagut de repetir-se ja que la distribució de la inversió contemplada en la resolució per part de la Conselleria no era la correcta i havia de modificar-se. En el document aprovat avui es contempla una primera inversió de 223.555,81 euros a realitzar durant el que queda d’any 2020 i que es correspondrà amb la realització del projecte constructiu. Per a 2021, es contemplen actuacions per valor d’1.129.102,96 euros i en 2022 s’executaran els 2.064.551 euros restants. En total, l’actuació compta amb un pressupost total de 3.417.210 euros.

L’Alcalde Francisco Juan ha recordat que “el Pla Edificant suposa que siguen els Ajuntaments els encarregats de realitzar tota la tramitació: redacció de l’avantprojecte, redacció del projecte, construcció, etc. amb tots els processos de licitacions, adjudicacions i supervisions d’obra que això suposa i conforme es van produint eixes despeses, els Ajuntaments han de justificar-los i és, en eixe moment, quan la Conselleria realitza la seua aportació econòmica”.

Tots els grups municipals han secundat de manera unànime tant el punt relatiu a la delegació de competències com el de distribució per anualitats de la inversió

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací