Ivace recolza accions de dinamització empresarials amb els clústers de la Comunitat

465

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) recolza amb 280.000 euros l’accions de dinamització territorial posades en marxa per les associacions empresarials i els clústers de la Comunitat i en les quals tenen previst invertir 350.000 euros.

La Unitat d’Innovació del Ivace ha concedit les ajudes de la convocatòria Dinamitza, a través de la qual cobreix les despeses de les entitats en l’organització de jornades i seminaris destinades a acostar a les empreses les mesures de l’estratègia d’especialització intel·ligent de la Comunitat (RIS3CV), així com la posada en marxa i dinamització de plataformes web col·laboratives.

A través d’aquestes plataformes les entitats informen i assessoren, al mateix temps que afavoreixen la participació activa d’empreses i dels agents de l’oferta científic tecnològic i de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria en vistes a impulsar noves activitats innovadores que siguin d’interès per a un col·lectiu ampli d’empreses.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, s’ha mostrat satisfet per l’acolliment de la convocatòria i per la qualitat dels projectes presentats “enfocats a aconseguir un model econòmic basat en el coneixement, la innovació i la sostenibilitat”.

En aquest sentit, el responsable de la Conselleria d’Economia s’ha referit a les associacions empresarials i als clústers com “els millors intermediaris per a impulsar la innovació entre les petites i mitjanes empreses i una suport important en els seus processos de reinventar-se”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací