Els veïns de l’Alcora reben per correu 12.000 mascaretes per a protegir-se de la Covid-19

653

El diumenge, l’Ajuntament i ACOSAL van repartir kits d’higiene i protecció, compostos per macaretes, guants i gel desinfectant, a tot el comerç local

Actualitat Diària

La setmana passada es va dur a terme el repartiment presencial de mascaretes infantils per als xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys de la localitat. Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, es van establir franges horàries per cursos escolars i es van habilitar cinc edificis municipals -consistori, local de Bancaixa, noves dependències municipals, casa de la música i local de l’associació de jubilats i pensionistes Comte d’Aranda- en els quals els regidors de l’equip de govern i treballadors municipals van fer lliurament de les mascaretes.

També la setmana passada, el diumenge, l’Ajuntament i l’Associació de Comerç i Serveis de l’Alcora (ACOSAL) van repartir kits d’higiene i protecció, compostos per mascaretes, guants i gel desinfectant, a tot el comerç local.

D’altra banda, aquesta setmana s’ha dut a terme el repartiment per correu de mascaretes per a adults, depositant en les bústies 2 per habitatge. I per a aquelles famílies en les quals conviuen més de dues persones adultes, l’Ajuntament va habilitar un dia perquè els veïns que s’havien quedat sense mascareta en el repartiment realitzat per Correus pogueren recollir-la de manera presencial en els diferents edificis municipals preparats per a tal fi.

Així mateix, el govern municipal recorda que, des del principi de la pandèmia, s’han distribuït equips de protecció entre els professionals que estan treballant “en primera línia”.

“Aquesta mesura se suma a moltes altres que estem posant en marxa des de l’Ajuntament de l’Alcora, conscients de la importància de protegir la salut dels ciutadans i ajudar-los enfront de les conseqüències d’aquesta crisi sanitària, econòmica i social”, han destacat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací